Нудејќи широк спектар на материјали креирани Жица од алуминиумска легура од нас се смета за нивните квалитетни карактеристики. Бидејќи ние користиме само автентични материјали во создавањето на нашиот асортиман на производи, со што нашиот производ е одделен. Имаме потребни објекти за да ги прилагодите нашите производи според барањата на нашите клиенти.

Жица од алуминиумска легура

MASTERSHIP INDUSTRIAL CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Жица од алуминиумска легура, треба да знаете за највисок квалитет на Жица од алуминиумска легура производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Алуминиумски жици за заварување/Прачки5087КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ &бик;Дизајниран да ги исполни барањата за поголема цврстина на истегнување &бик;За основни метали со максимум 5%Мг &бик;Присуството на циркониум произведува парична казна-микроструктура на зрнеста метална заварување &бик;Намалена тенденција на зацврстување напукнување кај високо воздржани завариТИПИЧНИ АПЛИКАЦИИ &бик;Морски изработка и поправка &бик;Криогени резервоари &бик;Бродоградба и други структурни алуминиумски апликации со висока јачина &бик;Железничка индустрија &бик;Префрлани индустрија
MASTERSHIP INDUSTRIAL CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Жица од алуминиумска легура, треба да знаете за највисок квалитет на Жица од алуминиумска легура производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Алуминиумски жици за заварување/Прачки5183КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ &бик;Дизајниран да ги задоволи барањата за цврстина на истегнување на легурите со висока содржина на магнезиум &бик;Најчесто се користи со основни материјали 5083 и 5654 &бик;Се користи за заварување на легури од серијата 6XXX или за спојување на 6XXX на 5XXXТИПИЧНИ АПЛИКАЦИИ &бик;Криогени резервоари &бик;Бродоградба и други структурни алуминиумски апликации со висока јачина &бик;Железничка индустрија &бик;Морски изработка и поправка &бик;Рамки за велосипедиУсогласеност &бик;AWS A5.10:ER5183 &бик;ABS:IACS одделение WC &бик;Лојд’Регистрирај се:ВЦ &бик;DNV:5183 &бик;Г.Л.:С-AlMg 4.5 мин &бик;Биро Веритас:ВЦ &бик;TUV
MASTERSHIP INDUSTRIAL CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Жица од алуминиумска легура, треба да знаете за највисок квалитет на Жица од алуминиумска легура производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Алуминиумски жици за заварување/Прачки5356КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ &бик;Легура за полнење за општа намена за заварување на легури од серијата 5XXX &бик;Најшироко користена легура за заварување &бик;За заварување на повеќето 6XXX легури кога 276 MPa(40,000 ksi)не е потребна цврстина на истегнувањеУсогласеност &бик;AWS A5.10:ER5356 &бик;ABS:IACS СБ &бик;Лојд’Регистрирај се:СБ &бик;DNV:5356 &бик;Г.Л.:С-AlMg 5 &бик;Биро Веритас:ВЦ &бик;CWB &бик;TUV
MASTERSHIP INDUSTRIAL CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Жица од алуминиумска легура, треба да знаете за највисок квалитет на Жица од алуминиумска легура производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Алуминиумски жици за заварување/Прачки5554КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ &бик;Indalco 5554 е наменет како соодветна легура за полнење при заварување 5454 базни легури &бик;Оваа легура е легура со помала содржина на магнезиум и често се користи за автомобилски тркала,над-на-патни приколки,и железнички цистерни каде што заварот може да биде изложен на високи температури на работа,јас.е над 150̊Ф(65̊В)а металната хемија мора тесно да одговара на хемијата на основниот материјал за да се максимизираат перформансите на корозијаТИПИЧНИ АПЛИКАЦИИ &бик;Соодветна легура за полнење за 5454 базни легури &бик;Автомобилски тркала &бик;Транспортната индустрија апликации како над-на-патни приколки и железнички цистерни &бик;Резервоари за складирање хемикалииПАКУВАЊЕ&ДЕТАЛИ ЗА ИСПОРАКАТА &бик;Пластична макара:0.45/2.26/7.26/9 килограми &бик;Кошничка макара:7 кг &бик;ГЕМ Пак:136 кг &бик;ТИГ кутија:4.54/10 кг &бик;Палета:1053 кг
MASTERSHIP INDUSTRIAL CO., LTD.
За да го пронајдете и купувате најдоброто Жица од алуминиумска легура, треба да знаете за највисок квалитет на Жица од алуминиумска легура производител, снабдувач, трговија на големо, дистрибутер од фабрика во Taiwan
none
none
999999999 http://schema.org/InStock USD 2020-12-31
90out of 100based on 100user ratings
Алуминиумски жици за заварување/Прачки5556КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ &бик;Indalco 5556 е дизајниран за тешки апликации &бик;Indalco 5556 може да помогне да се намалат струготини и да се подобри хранливоста &бик;Indalco 5556 обезбедува зголемени количини на магнезиум и манган &бик;Добро прилагоден за агресивни работни средини и апликации со долги должини на цевки,садови под притисок и резервоари за складирањеТИПИЧНИ АПЛИКАЦИИ &бик;Структурни рамки во бродоградба индустрија &бик;Железничка индустрија &бик;Индустрија за приколки &бик;Автомобилски компоненти &бик;Воена &бик;Садови под притисок &бик;Резервоари за складирањеУсогласеност &бик;AWS A5.10:ER5556
Ние нудиме

Жица од алуминиумска легура

во различни спецификации да се грижиме за различните потреби на клиентите. Ние сме свесни за важноста на работата и информации ние ги решаваме. Ние разбираме одговорноста што секој член на нашиот тим има до рамо и тоа го правиме со највисоко ниво на доверба, искреност и интегритет - на цел и акција.